telefonenreket

сигнал от БОЙКО ****** КОСТАДИНОВ С ЕГН ******* АДРЕС, *** ***** ТЕЛ. ****** 

Обадиха ми се по телефона и ме излъгаха. че съм бил осъден на 1850 лв. от виваком. знаеха ми данните. Оказа се номер на фирма за събиране на вземания.

Позвъниха ми от +359 88 591 2519
Представи се като Илиян Томов.

 

Моят сигнал е обществено значим, защото аз не съм единственият, който е рекетиран от фирми за събирания на вземания, които работят с Виваком и други мобилни оператори, не съм и единствената жертва на психопатите – мениджъри във Виваком и техните психопатски правила към клиентите и собствените им колеги.
За жалост преди 10+ години бях част от тези игри на договори и съм наясно с гнусните им номера на Виваком. Тогава бях служител на Джон Гладуиш, съпруг на Нана Гладуиш, водещата на телевизионното предаване СЪДЕБЕН СПОР. Джон е собтвеник на един от най-големите кол центрове, бивш директор на Виваком, краде им клиенти и си отваря 60к, един от най-големите кол центрове. Виваком беше клиент на кол центъра на Джон Гладуиш, макар че Виваком работеха с десетки кол центрове, през които подновяваха договорите за домашен телефон на пенсионерите.
Сега , преди две години ми се обади някаква и искаше и мен така да ме поднови по телефона, а понеже и аз съм работил същата гнусна работа, се съгласих, че да направи момичето малко бонус към заплатата ти. Но после , понеже съм безкрайно тъп, взех че подписах и на куриера договора, макар че нямах възможност да го прочета, нали бързат куриерите. Не знам, не си спомням, ама това са типажни договори, виваком може да го предоставят и да се види пише ли там те имат ли право да ти спрат телевизията, а после да ти искат накуп парите за всички месеци до края на договора.

Нещо повече, това не е практика само на Виваком, а на ред други мобилни оператори. 
Когато в България абонат на Виваком, Теленор или А1 СПИРА ДА ПЛАЩА И БЪРЗО МУ СПИРАТ УСЛУГИТЕ – телевизия, интернет и т.н. Но когато имаш договор за 24 месеца, те ти искат да платиш парите до края на договора. Уж бяхме защитени с някакви три месечни предизвестия, уж Виваком се бяха съгласили първи, а вижте какво се случва. Спирам да плащам сателитна телевизия и развален АDSL интернет (интернет по телефонния кабел на комунистическа България, бавен, гаден) и ми спират телевизията и и без друго неработещият интернет, но ми искат 290 лева, защото съм имал договор. Обаче това ми е пореден, втори договор за телевизия и интернет, т.е. 
НЯМАМ НИКАКВИ ВЗЕТИ УСТРОЙСТВА – ТЕЛЕВИЗОРИ, НОВИ МОДЕМИ, ТЕЛЕФОНИ или нещо друго. Искам ми 290 лв. само защото имам договор за 24 месеца според тях. Договор , който съм се съгласил да сключа по телефона, пратен ми по куриерска фирма без да мога да го прочета предварително, не са ми го пратили на имейла, идват разни куриери, които бързат, няма как да прочетеш договора, невъзможно е, защото куриерите бързат. Това е абсурден и невалиден договор. 
Обаче виваком предполагам, че за 100 лв. са продали моя УЖ дълг към тях, защото аз нищо не им дължа, нали са ми спрели телевизията??? Продали са моя дълг от 290 лв. на някакви фирма за събирания на вземания може би за около 100 лв. предполагам. Сега фирмата за събиране на вземания иска да спечели пари от тази своя покупка. И ме тормози. А някакъв техен служител олигофрен лъже, за да постигне някакви резултати в работата си.
Престъплението е първо на ВИВАКОМ, защото са продали фалшив дълг, аз нищо не им дължа. Писах си с виваком служители и те настояваха, че имам над 300 лв. дълг по договор, та им връщах оборудване за интернет и телевизия. Оборудване, което съм изплатил вероятно от първият 24 месечен договор, според тях обаче си било тяхно, ок, ВЪРНАЛ СЪМ ИМ ГО по пощата.Получено е и ми е намалена сумата по уж дълга на 290 лв.Но тези 290 лв. са пари, за които аз не съм получил никаква услуга, нали са ми спрели телевизията, те искат пари за нещо, което не са предоставили. Това е подигравателна измама.Всички мобилни оператори те спират като си на 24 месечен договор, но ти искат парите за времето, в което не си могъл да ползваш услугите им.Ако те не ни спираха услугите, да допуснем, че можеха да са в правото си, но при положение, че спират , това вече е престъпление.
Все едно аз да се разбера с вас да ви нося 24 месеца пресно млеко от моята крава, да приемем че имам крава. Обаче вие спирате да ми плащате млекото, щото сте безработни. Нямате пари за пресно млеко от моята крава. Ама понеже сме се разбрали 24 месеца да ви носим млеко и съм ви го носил 2 месеца с 50 стотинки отстъпка, понеже сте ме излъгали, че 24 месеца че пиете от моето млеко, язека да фанем и ви рекетирам да си платите млекото за 24 месеца и то накуп. Наведнъж. И забележете, БЕЗ ДА ВИ ДАМ НИКАКВО МЛЕКО.
Защото Виваком ми искат 290 лв. накуп без да са ми пускали над 13 месеца телевизия. Спрели са ме, но искат 290 лв. и то наведнъж.
А фирмата за събиране на вземания ме рекетира още от началото на пандемията, по време на пандемията и сега отново. 
Вече прокуратурата работи по една фирма за събиране на вземания, които преди една година ме тормозеха по телефона, подиграваха се с мен по телефона и т.н. Сега друга фирма за събирания на вземания ме тормози, този път брутално успяха да ми изкарат акъла, че съм осъден на 1850 лв.Имам запис на разговорите, изпращам ви го.
Искам да прекратите тази практика и да спасите десетки хиляди хора от този рекет , измама и изнудване , аз не съм единственият.Обаче аз искам и компенсация, нека тези мошеници – виваком, фирмите за събирания на вземания да ми платят на мен 1850 лева по е тае тая банкова сметка банкова сметка в уникредит булбанк
BG09UNCR70001522538583 – IBAN UNCRBGSF – BIC
титуляр: Бойко Николаев Костадинов

Изпращам ви данни за всички виновници и запис на разговорите

Това са:
– БТК АД (виваком), притежавана от https://united.group/, а те пък от https://www.bcpartners.com/
– фирма ИНОВАТИВНИ ФИНАНСИ ООД ЕИК/ПИК
201257149
Регистрация по ЗДДС
Да – BG201257149
Управител: СТАНИМИР ХРИСТОВ БУРГАСКИ (свързан с 24 фирми)
Съдружник: ИНОВАТИВНИ ФИНАНСИ ХОЛДИНГ АД 332,500.00 лв – 95.00% дял (свързан с 9 фирми)
Съдружник: Драгомир Милчев Милков 17,500.00 лв – 5.00% дял (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИНОВАТИВНИ ФИНАНСИ ХОЛДИНГ (свързан с 9 фирми)
Иновативни Финанси Холдинг – свързани фирми

Фирма Свързана форма
С.Г. ГРУП ЕООД ИНОВАТИВНИ ФИНАНСИ ХОЛДИНГ – Едноличен собственик на капитала
ИНОВАТИВНИ ФИНАНСИ ХОЛДИНГ – Съдружник
НАЦИОНАЛНО ПРАВНО ОБЕДИНЕНИЕ ООД ИНОВАТИВНИ ФИНАНСИ ХОЛДИНГ – Съдружник
ВИП КОЛЕКТ ООД „ИНОВАТИВНИ ФИНАНСИ ХОЛДИНГ“ АД – Съдружник
ФИНАНС ПРО КОЛЕКТ ООД „ИНОВАТИВНИ ФИНАНСИ ХОЛДИНГ“ АД – Съдружник
БГ ТРЕЙД ЦЕНТЪР ООД ИНОВАТИВНИ ФИНАНСИ ХОЛДИНГ АД – Съдружник
ИНОВАТИВНИ ФИНАНСИ ООД ИНОВАТИВНИ ФИНАНСИ ХОЛДИНГ – Едноличен собственик на капитала
ИНОВАТИВНИ ФИНАНСИ ХОЛДИНГ – Съдружник
С.Г.ГРУП И ПАРТНЬОРИ ООД ИНОВАТИВНИ ФИНАНСИ ХОЛДИНГ АД – Съдружник

http://sg-group.bg/ ЗА СПРАВКИ: 0700 300 29
ЗА ОПЛАКВАНИЯ: 0893646890


Фирмата за събиране на вземания е на СТАНИМИР БУРГАСКИ най-вероятно. Въпросният е познат и може да бъде намерен чрез харесванията му във фейсбук профила му.

Явно го познава Грациела Миладинова – брокер Бутикови недвижими имоти
Брокер на недвижими имоти

Явно е бил клиент или работи или е собственик и на Стройремонт 1992 ООД
Строителен предприемач

Явно го познават и в Exotic Tour
Туристическа агенция


Ето това е фейсбук профила на това лице, което явно е международен рекетьор с голям брой персонал

https://www.facebook.com/stanimir.burgaski.7/friends

Защото има приятел човек от телеком в Албания, явно рекетира хора в няколко държави.

Ето от профила на е тая май може и снимка да му намеря

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000044407983&sk=friends


Мисля, че по имената на собствениците на свързаните фирми е тея са
СУЛТАНКА ИВАНОВА ЦАМПАРОВА


може би е те тоя е баш териката, почти ми е адаш
Бойчо Цампарав https://www.facebook.com/profile.php?id=100051358072881&sk=friends


Или е той или официалният собствник си е мозъка на рекетьорския бизнес, но в случая той е измамен от Виваком, конкретно по моя случай виновника е Виваком всъщност. БТК АД, те трябва да ми платят 1850 лв., защото са измамили Станимир Бургас, фамилията Цампарови и т.н. да ме рекетират чрез своите олигофрени в кол центъра им вече над една година. Миналата година прокуратурата като е влязла в офиса им, те са укрили записите на разговорите, известно време спряха да ми звънят, сега отново ме тормозят. Но не само мен, а десетки, може би стотици хиляди хора тези тормозят от кол центровете им.
Това прави моя случай свързан с много други и обществено значим.
Направете нещо!!!
И непременно да ми платят 1850 лв. , за тях това е нищо, сметка в ресторант вероятно, за мен е много…

сметка банкова сметка в уникредит булбанк
BG09UNCR70001522538583 – IBAN UNCRBGSF – BIC
титуляр: Бойко Николаев Костадинов