Промо!

Пълно рекламно интернет обслужване

1,000.00 лв. 800.00 лв.

Описание на продукта:

 възможно е поетапно заплащане или договаряне на цените

ПЪЛНО РЕКЛАМНО ИНТЕРНЕТ ОБСЛУЖВАНЕ

Включва изработка на сайтове

Заплащане на Google реклама

Заплащане на facebook за реклама

Заплащане на други доставчици за реклама

Както и seo оптимизация

Що се отнася до SEO ОПТИМИЗАЦИЯТА въпроса е много деликатен и не случайно много сериозни фирми умишлено не предлагат такава услуга

SEO оптимизация или класирането на сайт в Google, т.е. така че да не плащате на Google, но хората да попадат на сайта Ви и да намирате клиенти без постоянно да плащате за реклама

 

Първо, трябва да знаете, че аз съм човек със силно изявен морал…..

Имам предвид, че с мен си гарантирате, че ще съм честен и съвестен към вас

Второ, ако направя нов сайт, а след месеци или година-две той се класира добре, Вие можете да забравите за плащането за реклама и всички клиенти да намирате от Google. Този сайт може да се задържи 5-6 и повече години след това дори без да се докосва и без да му се качва нов текст. Това е моя извод от последните години.

Сметнете сами колко пари ще спестите за тези няколко години, в които ще ви намират в Google без да плащате за реклама

Трето, от самото начало трябва да знаете, че може да не бъде постигнат успех. Възможно е да не е успешно всичко, защото това е състезание с конкуренцията. Също така не може да предвидим как Google ще прецака seo оптимизаторите, защото трябва да знаете, че в Google не обичат сео оптимизаторите.

Четвърто, понякога може и лесно и без много труд да се класира един сайт, но понякога е необходимо много работа

Поради това за под 2 000 лв. еднократно не се наемам да работя с фирми с няколко служители. Ако сте ентусиаст без работници, може да е по-ниска цената.  Ако сте много сериозна компания, ще Ви консултирам на цена от 2 000 лв.  до 5 000 лв. или по договаряне.