Промо!

рекламиране и изработка на сайтове, фейсбук страници и ало.бг страници, пускане на реклама за ремонт на покриви (вариант 1: без домейн и без плащане за хостинг) и (вариант 2: с домейн и хостинг)

500.00 лв. 200.00 лв.

Категория: .

Описание на продукта:

Необходимо е освен сайт да имаш и реклама. Предлагам бърза, експресна реклама и сайт в опит бързо да имате шанс да хванете клиенти. Пращате ми пари на банковата ми сметка, аз ви инсталирам сайт, плащам на Гугъл за реклама, отделно ви правя фейсбук реклама. С малка сума може да не се получи от първият път. Когато имате пари, пращате отново, пак пускаме реклама и така. Ако имате други сайтове и реклами, намерете друг телефонен номер, за да сте сигурни че обажданията са били от моята реклама, а не от другата ваша.


ПРИМЕР ЗА САЙТ НА НИСКА ЦЕНА – цена по договаряне

Вашият сайт за ремонт на покриви ще изглежда точно като ето тeзи сайтoве, но с ваши снимки.

https://metodievstroi.business.site/

https://pokriv.business.site/

https://zdravpokriv.business.site/

https://hristovstroi.business.site/

Това е сайт без нужда всяка година да плащате за домейн и хостинг, ще продължат да съществуват сайтовете ви дори да нямате пари в един момент. Изработката може да е експресна и бърза. 

Вашият сайт за ремонт на покриви ще изглежда точно като ето тeзи сайтoве. Ще е различен текста, телефона, снимките. Може да бъде много по-развит ако заплащате периодично допълнително за развитие на Гугъл сайта си. Така ще спестите много пари от домейн и хостинг, а е възможно да имате и безплатна реклама в Гугъл. Гугъл ви дават безплатен домейн и хостинг, но сайта ви е ограничен като възможност да бъде променян дизайна му, външният му вид и е собственост на Гугъл реално.

Цена на сайтове от този тип e ниска (името ви точка business.site) и повече не заплащате всяка година за домейн и хостинг.

Предимството е, че няма да заплащате всяка година за домейн и хостинг. Възможно е с този сайт дори да имате клиенти от Гугъл без да плащате на Гугъл, тъй като може да имате отбелязване в Гугъл карти.


ПРИМЕР ЗА САЙТОВЕ, ЗА КОИТО СЕ ПЛАЩА ОТНОВО И ОТНОВО ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ЗА ДОМЕЙН И ХОСТИНГ

Цена за сайта и настройване на реклама  –  хиляда лева –  1 000 лева – и после заплащате всяка следващата година по 150 лева на година, за да продължи сайта Ви да го има в интернет. Отделно от тези 1 000 лв. плащате за реклама. Тези сайтове са само за престиж или ако ще се опитвате да класирате сайта си в Гугъл, не са необходими и ако не сте заможни хора няма смисъл да имате такъв сайт.


пример за направени от мен сайтове за ремонт на покриви:

remontirapokrivi.com

metodievstroi.com

remontimaistori.com

krasistroi2000.com

valistroi.com

покрив.бг


А сега стигнахме и до най-важното за Вашият сайт – трябва да го рекламираме в Google. По принцип можете да рекламирате и с много малки суми пари, примерно с по 20 лева. Но е много вероятно така да няма никакъв ефект. За да имаме сериозна надежда, че ще успеете да намерите клиенти обаче ще трябва да плащаме повече на Гугъл, тъй че си заделете поне хиляда лева за реклама, макар че може да опитвате и с по 20 лева, 50 лв. 100 лв. 200 лв. или хиляди, колкото повече плащате, толкова по-силна реклама имате.  Не е за всеки. Рисковано е и начинанието сайт и реклама може и да не е успешно, може и да не хванете клиенти. Препоръчително е да си правите сайт и реклама в Гугъл, когато имате пари, ако нямате пари, по-добре недейте.  


Освен Гугъл, може да рекламирате и във фейсбук. За реклама във фейсбук може да си заделите още хиляда лева. 


Възможно е обаче да намирате клиенти и с обяви в интернет – в alo.bg , olx и други сайтове, което ще ви струва само няколко стотин лева. И там има тънкости, за да се пуснат добре обявите, тъй че пак по-добре аз да ви ги пускам.

Успех на всички!