портфолио с цени на сайтове от 100 лв. до 700 лв.


Подобни сайтове може да получите на цени от 300 лв. до 700 лв. в зависимост от вашите конретни изисквания. След първата година, заплащате по 150 лв. на година за домейн и хостинг.

сайтове от 300 лв. до 700 лв.

remontirapokrivi.com

azreklamiram.com

remontistefanovi.bg


По долу вижте пример за сайтове със собствен домейн, за които ще заплатите само 200 лв. първата година и по 150 лв. всяка следваща година за домейн и хостинг.

vodonoska.net

otpushva.com

vasilevistroi.com

remontnapokriv.site

angelstroi.com

Сайтът vodonoska.net има клип от youtube на корицата му, когато се отваря от компютър. Има различен дизайн за компютър и за смартфон. Изработката на уникален видеоклип не е включена в цената.


Пример за сайтове само за 100 лв. без нужда от никакво друго заплащане НИКОГА. Давате 100 лв. и имате сайт, който няма да изисква никакви пари за реклама.

https://zdravpokriv.business.site

https://pokriv.business.site

портфолио реклама в Гугъл

Първо, занимавам се отдавна, над десет години с рекламата на Гугъл и от 17 години със създаване на сайтове и класиране на сайтове в Гугъл. Все пак опита си има някаква тежест в практиката.

За разлика от сео, ако плащаме на Гугъл, имате 100% гаранция, че ще излизате до няколко дни в търсачката, може и най-горе, а това означава че вече сте в играта и само от вашите оферти, търговски умения и качествени услуги вече зависи успеха Ви…

Аз мога да Ви настроя реклама, която да излиза най-горе в Гугъл нон стоп. Може би Вашата реклама се показва на първа страница, но винаги ли сте на първо – второ място отгоре. Аз мога да настроя рекламата винаги да сте най-отгоре. При това без да плащате по 50 лв. на ден или повече – за почти всички браншове може да се получи, малко са изключенията. В същото време, аз мога да настроя рекламата да не е най-отгоре, но да е с ДВА ПЪТИ по-ниска цена на клик, с което да ви намаля разходите двойно като цена на клик. Вие избирате, аз препоръчвам и двата варианта – пускате реклама за няколко лева да е най-отгоре, а когато вече кликнат и изразходват вашите левове на ден, започва да върви по-евтината реклама на клик през цялото денонощие след това. 

…друга реклама може и да нямате освен тази, която аз ще ви направя…

Но е важно как я правите тази реклама, защото цената може да е 3 ст. на клик, а може да е и 3 лв. на клик, на посетител, който кликне на Рекламата на Гугъл

Гугъл настойките са много коварно и хитро измислени, за да може Гугъл да печели от нищо неподозиращите бизнесмени. Цените са търг и растат все повече… Но с вниматлени експерименти може да имате много по-добра реклама в Гугъл, понякога два пъти, понякога десет пъти по-добра… А е много вероятно и толкова зле да е пусната рекламата Ви, че напълно да сте пропиляли парите си…. И за това си струва да плащате на хора, които да я настройват… Даже не на един, може да пробвате тази седмица един специалист, следващата друг, докато останете доволни… Даже е разумно периодично да опитвате друг вид настройка и реклама, независимо че сте доволни за момента… Спирате старата на пауза и се пробва друго, от друг човек, от друга фирма и така…

Защото при рекламата в Гугъл са възможни всякакви случаи… Ето например моя реклама за едно наистина не особено конкурентно нещо, а и за много голям период от време… но все пак съм плащал 3 три стотинки на клик… Не е като Вашите един-два лева на клик или дори 60-70 ст.

Спокойно! Понякога, в конкурентните нисши, когато много бързате особено, няма как да не плащате десетки стотинки на клик… 

По принцип 1 ст. на клик или 2 ст. на клик обаче са възможни и в днешно време, особено за банери…

Поради фрапиращи случаи на реклама вече не смятам да показвам на всеки цените на клик, които постигам….  и мисля това да си остане инфо за мен си, а Вие ще гледате само дали сте доволни от обажданията, поръчките, резултатите или не сте доволни… На други мога да помагам отдалечено, като рекламата си остава ваша, вие си плащате, вие си я управлявате, аз само ви съпортвам…

Все още можете да намирате клиенти с 2-3 стотинки на клик чрез реклама в Гугъл. Да, някои от тези кликове ще са от собственици на сайтове, други от деца, но все ще имате и потенциални клиенти. Освен това аз предлагам и услуга за намаляване на показване на рекламата ви на хора, които няма как да ви станат клиенти. Предлагам, мога и е възможно рекламата ви да се показва почти само и единствено на потенциални ваши клиенти. Примерно ако се рекламира с думата цени – щом някой търси цени за услугите или продуктите, явно иска да плаща. Единственото, което не можете напълно да избегнете, е това да плащате за кликове на вашите конкуренти – аз обаче мога да забраня ай пи адресите на хора, които злоупотребяват с вашата реклама.