Не важи за настоящи клиенти, а за нови такива.

Текста НЕ е писан за големи компании с много хора персонал. Ако сте такива, позвънете ми или ми пишете. Това долу е насочено към еднолични търговци или малкия бизнес.

Цените са кой колкото даде… Перфектният вариант е „Пращате ми пари – пускам ви реклама“, просто е. Като може да ми пратите и по 100-200-300 лв. първоначално и включва всички разходи и моето време за работа. Обвързваме се така, заедно работим. Аз имам интерес да успявате, защото ще продължите да ми пращате пари за рекламата. Провалите ли се, губя и аз.

Реални цени за вас по телефона казвам или ако ми пишете. Заплащате предварително! Консултацията не е безплатна, тя може да е и само 50 лв. като при адвокатите.

Примерни разсъждения за цени и информация:

Реклама в Гугъл или Фейсбук може да си пуснете да върви с два-три лева на ден или 60- 100 лв. на месец или със стотици левове на ден. Има опции и за безплатни обяви.

Моят хонорар е от 10 лв. на час до 200 лв. на час (зависи какви сте, какво правим, много зависи дали умеете да сте мошеник и да се представите за бедни, а всъщност да сте червливи с пари. Понеже аз съм състрадателен човек и гледам да помагам на клиентите си) – съпорт, уроци, консултация, аз ли ще правя всичко, колко продължително е и т.н. Това е цената на час, ако ще правим нещо еднократно или при нужда от време на време само да помагам. А на месец за труд е от 300 лв. до 3 000 лв. и не включва разходи за реклама, а за работата по нея.

Цени за изграждане на сайтове и онлайн магазини

Изработка на сайт без купен домейн – от 50 лв. до 350 лв. Експериментите с настройките на Гугъл рекламата към сайта се заплащат отделно, фейсбук рекламата и други услуги също.

Сайт/онлайн магазин с платен домейн (фирмаза.ком) – минимум 500 лв. и всяка следваща година по 150 лв. Средно добър сайт 1 000 лв. и всяка следваща година по 150 лв. Силен сайт 1 500 лв. и всяка следваща година по 150 лв. А сайтове и онлайн магазини за фирми с офиси и персонал на трудов договор минимум 3 000 лв. до 8 000 лв. стандартно, макар че сайта на някои бизнеси им е излязъл 18 000 лв. на други 50 000 лв. а на чуждестранни силни играчи стотици хиляди. За мен едвали ще е нерешим проблем да намеря много хора да работят за вашия дигитален бизнес образ.

Фейсбук консултации и работа във фейсбук на цени по договаряне. Тестване на фейсбук рекламата може да се пусне с 200-300 лв. но това е тест.

Имате ли вече сайт? Хубаво, ама трябва да се работи по него да се класира в Гугъл и да ви спестява колосални пари за реклама.

Класиране на сайт в Гугъл без да плащате на Гугъл може и на части да се плаща, малки части – за различните бизнеси може да ви се класира сайта и за 500 – 1 000 лв., може да трябва 5 000 лв. на части, не на месец, а на части, може и много повече пари, зависи дали сте земеделец, кредити ли давате, продавате обувки и дрехи или сте майстори. Това е риск голям, не е сигурно и не може да се гарантира. А и може да отнеме малко време, ако имате стар сайт, но може да отнеме и много време. Особено ако не се работи по сайта със сигурност ще отнеме много време.

Минималната цена за еднократно заплащане на Гугъл е 20 лв. Плаща се на клик, може да е 5 ст. клика, може да е 50 ст. клика, може да е 5 или 8 лв. клик / натискане върху вашата реклама и попадане на ваш потенциален клиент при вас. Кликовете идват от търсачката на гугъл или от банери с ваша реклама в хиляди сайтове, навсякъде в интернет. От смартфони, таблети и компютри. От хора в различни точки на държавата и света. И е много важно това да се настрои прецизно, а и понякога да се наблюдава и проверява дали е ок, защото в дългосрочен план ще ви излезе през носа една лоша настройка на рекламата в Гугъл като може да хвърлите много пари излишно. Хората плащат хиляди на Гугъл с времето. Настройките определят това, Гугъл не ви казва минимум толкова на месец. Гугъл ви казва ,,плащай повече и ще си над конкурентите,, или ,,плащай повече и ще имаш повече реклами,, … И хората се надцакват сами.

Цената за реклама във фейсбук е от около 100 долара за около 30 000 потенциални клиенти, но потенциалния клиент на фейсбук не е толкова тежък като потенциалния клиент в търсачката на Гугъл. В търсачката на Гугъл клиента търси да даде пари на някой за това, което иска. Във фейсбук човек си чопли носа и чуди какво да прави и вижда реклама, която може и да е това, което търси да купи или да плати за него. Ама може и вече вчера да е платил и днес да вижда такива реклами или въобще да не смята да плаща за това, а само да се е образовал колко струват хладилниците примерно. Хората плащат и малко на фейсбук, някои по 10 долара, други по 10-20-30 000 долара, всякакви случаи има.

Моят хонорар е по договаряне в зависимост от случая. На принципа, кой колкото даде, но ви препоръчвам да знаете и не забравяте как се става богат Защото има случаи, в които като отворя настройките и натисна едно две неща за няколко минути, това да ви спести десет хиляди лева за година – три – пет напред… или да ви направи сто пъти по-печеливши. Факт е, че много хора рекламират погрешно. А като се рекламира погрешно с много пари, то вие пръскате невероятно много пари в един дълъг етап от време.

Вие решавате колко пари можете и смятате да рискувате, къде, как, чрез кого. Нищо точно не може да се каже за вашият случай като цена на сляпо, пиша долните неща за гугъл, тъй като е хубаво да има повечко нов текст периодично във всеки интернет бизнес сайт… но ето нещо и за вас като ориентир. Вие ми предложете пари и кажете колко имате за Гугъл и фейсбук и аз ще ви кажа съгласен ли съм да работим, кога, какво, как.

Оферти и цени писани на 17.04. 2022 г.:

Вариант за моите цени като на другите – работи се на около 7% в световен мащаб за изпълнителя на рекламата, ако наскоро не са се променили нещата Преди като търсих да гледам там някъде вървяха. В България гледам друго – примерно минимална цена 250 лв. , ама ако рекламираш на месец за няколко хиляди, аз си взимам няколко стотин лева, а не само 250 лв. Може и така да работим.

Вариант съвместна и постоянна работа, да печелим заедно и да растем в бизнеса – пращате ми по банков път 100 лв. минимум, макар че е по-добре и по-лесно с по-големи суми… Все пак, нали знаете, човек, на който дадете пари, може и да умре и да изгубите парите си без да ви е свършена работата. За това на части по малки суми 100 – 200 лв., ако не ви мързи многократно да пращате пари. Та, тук идеята е вие само това да правите – пращате пари и аз плащам на гугъл, фейсбук, ало,бг, olx и т.н. навсякъде, където е необходимо. Правя ви сайтове, рекламни кампании в интернет, а вие само ми давате обратна връзка как са продажбите, обажданията, вървят ли нещата или не вървят. Ползата от този вариант е, че реално все едно вие сами ще правите всичко, защото всеки път като ми пращате по малко пари да плащам за рекламата, аз ще я мисля и доразвивам, все едно вие сами правите всичко. А всъщност това бреме няма да е на вашата глава.

Вариант настройка и обучение – при този вариант се договаряме за изработка на сайт-сайтове (ако нямате), настройвам ви реклама в гугъл с ваша дебитна карта, създавам ви фейсбук страница и ви обучавам как да си ги пускате тези реклами чрез гугъл и фейсбук. Отделно може да обсъдим сайтове за обяви. За различните бизнесмени е различно, но минимума за тая услуга е 250 лв. Това включва от 10 до 25 часа работа. Естествено, ако вие сте верига бизнес обекти с много хора нает персонал, то няма да е 250 лв., а повече по договаряне, примерно 20 лв. на час при продължителна дистанционна моя работа или по договаряне спрямо конкретния случай. Индивидуалната консултация и обучение на голям корпорация може да е няколко хиляди лева.

Цени за изработка на сайт са между 200 лв. и хиляди лева, някои и за стотици хиляди правили сайтове, така съм чувал. А сайт, особено пък скъп, може и да не ви е необходим. Но ако ще правим такъв, то цените са според договарянето и ако сайта е без домейн и хостинг, то може да се направи и за 50 – 100 – 200 – 300 лв. Ако сайтът ви или онлайн магазина ви е с домейн (сайтами.ком, бизнесами.ком) и хостигна, то ще заплащате минимум около 100-150 лв. всяка година за това, че имате сайт нещоси точка ком и за хостинг, т.е. да ви е постоянно сайта в интернет. А за изработката, за мен за труд по сайта ви, може да се направи и за 250 лв. и за 500 лв., и за 900 лв. и за 2 000 лв. или 8 000 лв. Както се договорим. Сайтът, за който платите повече пари ще е с по-добър дизайн, с повече текст в сайта, повече неща в сайта, повече линкове към сайта ви, ще създава по-добро впечатление и ще има по-голяма вероятност да се класира в гугъл и да ви спестява пари от реклама. Работата по класирането на сайта и разрастването на сайта ви може да се плаща на чати по 50-100 лв. или повече. Пращате ми периодично пари – аз работя по сайта ви с цел да се класира. И не мога да ви кажа кога и дали със сигурност сайта ви ще бъде номер 1 в Гугъл по най-важното търсене или просто ще е малко по-лесен за намиране без да плащате на гугъл. Със сигурност някаква полза ще има, но кога и дали ще сте на първа страница над конкурентите ви това не знам със сигурност кога ще стане и дали ще стане. Естествено, ако ми пращате по хиляда лева, а не по100 лв., свободата на действие, ще е значително по-голяма.

Вие си определяте колко сериозно и колко време да се работи и вие предлагате колко пари може да заплащате на мен и за рекламата на големите доставчици за реклама. Целта ни е аз наистина да ви помогна, Вие наистина да спечелите от моята помощ за Вашият бизнес, така че да имате възможност да ми плащате отново и повече в бъдеще.

Заплащането за моя труд поне от части трябва да се извърши предварително и дистанционно по банков път или изипей, което е удобно за повечето български бизнесмени. Всеки изненадващ телефонен разговор от клиенти, които са ми платили до момента много малка съма пари, или сме се разбрали за дребна сума да работя, се третира като случай по спешност и се заплаща повече, макар и на по-късен етап. Телефонното обаждане означава да зарежа всичко, да увредя работата по друг клиент, за да се занимая с вас. По-адекватно е да се пише във viber примерно. Консултациите по Вайбър се третират като не спешни и са на нормални цени. Телефонните разговори без предварителна уговорка се заплащат на по-висока цена. За клиенти, които са ми заплатили по-сериозна сума телефонните разговори не са проблем, могат да се извършват денонощно и те са с приоритет пред всички други.

Срещи на живо тип интервю за работа са практика, при която човек започва работа за заплата всеки месец, нон стоп, може и 10 години напред, т.е. от безплатното интервю за работа във офис на работодател може служителят да изкара 1 000 лв. на месец, 12 000 лв. на година, 120 000 лв. за десет години или 240 000 лв. – един апартамент пари – за 20 години. За това срещата на живо тип интервю е безплатно. Среща на живо, от която служител може да изкара само 200 -300-500 лв. не е редно да е безплатна, на човек може да му отиде цял ден за нищо. Тя първо не е необходима, покава липса на доверие между хората, тъй че ако все пак работодател държи да се види на живо със своя фриланс служител, следва предварително да си заплати цялото отнето време на фриланс служителя като мен.

крайни цени 2022 година – ефективен сайт или настройки, обучение за рекламиране в интернет може да се направи и за 200 лв., и 350 лв. и за 8 000 лв. Онлайн магазин също. Парите за рекламата в Гугъл, Фейсбук, Инстаграм и т.н. и управението, настройките й … също нямат ограничение. Ако сайтът е с домейн и хостинг примерно biznesami.com този сайт гълта минимум 100-150 лв. на година всяка година, за десет години ще сте дали минимум 1 000 – 1 500 лв. по тоя сайт. Има варианти много да имате сайт или фейсбук страница без да заплащате всяка година за домейн и хостинг.

Цени за изработка на сайт: ще Ви консултирам какво може да се направи с парите, които Вие имате за сайт.

Цена за работа по класиране на сайт в Гугъл и други търсачки – договаря се за работата по сайта Ви, а не за класирана позиция и резултати. Не може да се ганатира, че със сигурност сайта ви ще стане номер 1, но може да опитвате. Има вариант да ви обуча и как сами да си класирате сайта, сами да работите за класирането на сайта Ви. Някои наричат тази дейност seo сео оптимизация, но това не е правилно. Работата по класирането на сайт обхваща не само сео оптимизацията, а доста други неща вече. Запомнете, това е изключително рисковано занимание, защото може да не се получи кой знае какво, това е състезание, като състезание по бягане, по плуване, конно състезание. Все пак ако сте богати хора, не е лошо да инвестирате за класиран сайт, защото това ще ви спести много пари от реклама.

Вие си определяте цените, вие знаете колко пари имате за реклама, но долу ще Ви дам безплатен съвет и безплатна консултация. Прочетете я внимателно.

Оферта за дълготрайна работа през 2021 – Реклама без да рискувате големи суми

1. Изпращате ми, колкото пари имате днес – по някакъв онлайн или офлайн начин. И до няколко дни, а понякога е възможно и до няколко часа, рекламата Ви ще започне, като след това само ще я доразвиваме и променяме при нужда.

2. Преценяваме ефекта от рекламата – звъняли ли са ви по телефона? Имали ли сте продажби, поръчки от онлайн магазина ви, били ли сте на печалба, спечели ли сте повече пари, отколкото сте дали за реклама?

3. Изпращате отново пари и отново пускаме реклама като сме я променили или сме я оставили същата (зависи колко ефективна е била тя). Вие преценявате колко пари да плащате.

4. Така продължаваме в зависимост колко сте на печалба от рекламата. В някакъв дълъг период от време може да се окаже, че сте били много, много на печалба и сами сте искали да плащате все повече и повече за реклама, сайтове и т.н. В крайна сметка може да сте спечелили хиляди и да сте дали хиляди левове за реклама и сайтове, но за да сте спокойни предлагам да се започнем със съвсем дребни суми. Колкото повече печелите от клиенти или продажби, за толкова повече рекламирате.

На много видове бизнеси не им е необходим кой знае какъв сайт вече, има възможност да имате обява, инсталиран сайт от Гугъл, фейсбук страница и т.н. Сайтът е необходим основно в два случая – 1. когато искате да покажете, че сте престижна фирма, да събудите доверие в хората 2. когато искате сайта ви да се класира в Google и другите търсачки като yahoo, bing След време сайта ви може да ви носи клиенти или продажби без да плащате за реклама, но може и да не ви носи, може въобще да не се класира добре, защото има много сайтове и няма как всички да са на първите три места в безплатните резултати от класирането.

Предлагам поетапно плащане на малки суми за сайт или реклама, за да сте спокойни, че няма да бъдете измамени. Нищо не ви задължава да плащате отново и отново. Можете да се откажете по всяко време.

Виждам, че има ужилени бизнесентусиасти с хиляди левове за сайтове или онлайн магазини – това е причината да ви предлагам подобно плащане на малки суми, за да сте спокойни.

Вие решавате колко да плащате. В момента не отказвам клиенти. Но се стремя да не губя време за безплатни услуги. Може да е съвсем символична сумата за предплащане, но е редно да я има.

Предлагаме (или предлагам ако сам ще работя) индивидуален подход към всеки отделен клиент. Стремим се всеки клиент да ни бъде и приятел. Да бъдем един екип. Да работим заедно. Всеки един клиент е наш шеф. Не ни е лесно с много шефове. Но… какво да се прави.

Рекламата в Интернет може да Ви струва нула лева или милиони долари. Няма как да се каже за всички бизнеси. Платформите на Google и Facebook са на принципа, че всеки сам решава колко да заплаща. Колкото повече плащате, толкова по-силна реклама получавате, но не винаги това значи по-ефективна. Добре обмислената реклама може да има по-голям ефект от необмислената с десет, дори сто пъти по-голяма сума. Именно за това Ви трябва помощ. На всеки, дори на нас, винаги може да се направи още по-добре всяка една реклама. Да не говорим, че има толкова много хора и фирми, които си мислят, че рекламират, а всъщност не рекламират.

Вие сами решавате и колко да заплащате на хората, които Ви помагат с рекламата. Колкото повече им плащате, толкова повече те ще се постараят да помогнат на бизнеса Ви.

Оферти и цени писани на 17.04. 2022 г.:

Вариант съвместна и постоянна работа, да печелим заедно и да растем в бизнеса – пращате ми по банков път 100 лв. минимум, макар че е по-добре и по-лесно с по-големи суми… Все пак, нали знаете, човек, на който дадете пари, може и да умре и да изгубите парите си без да ви е свършена работата. За това на части по малки суми 100 – 200 лв., ако не ви мързи многократно да пращате пари. Та, тук идеята е вие само това да правите – пращате пари и аз плащам на гугъл, фейсбук, ало,бг, olx и т.н. навсякъде, където е необходимо. Правя ви сайтове, рекламни кампании в интернет, а вие само ми давате обратна връзка как са продажбите, обажданията, вървят ли нещата или не вървят. Ползата от този вариант е, че реално все едно вие сами ще правите всичко, защото всеки път като ми пращате по малко пари да плащам за рекламата, аз ще я мисля и доразвивам, все едно вие сами правите всичко. А всъщност това бреме няма да е на вашата глава.

Вариант настройка и обучение – при този вариант се договаряме за изработка на сайт-сайтове (ако нямате), настройвам ви реклама в гугъл с ваша дебитна карта, създавам ви фейсбук страница и ви обучавам как да си ги пускате тези реклами чрез гугъл и фейсбук. Отделно може да обсъдим сайтове за обяви. За различните бизнесмени е различно, но минимума за тая услуга е 250 лв. Това включва от 10 до 25 часа работа. Естествено, ако вие сте верига бизнес обекти с много хора нает персонал, то няма да е 250 лв., а повече по договаряне, примерно 20 лв. на час при продължителна дистанционна моя работа или по договаряне спрямо конкретния случай. Индивидуалната консултация и обучение на голям корпорация може да е няколко хиляди лева.

Цени за изработка на сайт са между 200 лв. и хиляди лева, някои и за стотици хиляди правили сайтове, така съм чувал. А сайт, особено пък скъп, може и да не ви е необходим. Но ако ще правим такъв, то цените са според договарянето и ако сайта е без домейн и хостинг, то може да се направи и за 50 – 100 – 200 – 300 лв. Ако сайтът ви или онлайн магазина ви е с домейн (сайтами.ком, бизнесами.ком) и хостигна, то ще заплащате минимум около 100-150 лв. всяка година за това, че имате сайт нещоси точка ком и за хостинг, т.е. да ви е постоянно сайта в интернет. А за изработката, за мен за труд по сайта ви, може да се направи и за 250 лв. и за 500 лв., и за 900 лв. и за 2 000 лв. или 8 000 лв. Както се договорим. Сайтът, за който платите повече пари ще е с по-добър дизайн, с повече текст в сайта, повече неща в сайта, повече линкове към сайта ви, ще създава по-добро вечатление и ще има по-голяма вероятност да се класира в гугъл и да ви спестява пари от реклама. Работата по класирането на сайта и разрастването на сайта ви може да се плаща на чати по 50-100 лв. или повече. Пращате ми периодично пари – аз работя по сайта ви с цел да се класира. И не мога да ви кажа кога и дали със сигурност сайта ви ще бъде номер 1 в Гугъл по най-важното търсене или просто ще е малко по-лесен за намиране без да плащате на гугъл. Със сигурност някаква полза ще има, но кога и дали ще сте на първа страница над конкурентите ви това не знам със сигурност кога ще стане и дали ще стане. ЕЕстествено, ако ми пращате по хиляда лева, а не по100 лв., свободата на действие, ще е значително по-голяма.

Вие си определяте колко сериозно и колко време да се работи и вие предлагате колко пари може да заплащате на мен и за рекламата на големите доставчици за реклама. Целта ни е аз наистина да ви помогна, Вие наистина да спечелите от моята помощ за Вашият бизнес, така че да имате възможност да ми плащате отново и повече в бъдеще.

Заплащането за моя труд поне от части трябва да се извърши предварително и дистанционно по банков път или изипей, което е удобно за повечето български бизнесмени. Всеки изненадващ телефонен разговор от клиенти, които са ми платили до момента много малка съма пари, или сме се разбрали за дребна сума да работя, се третира като случай по спешност и се заплаща повече, макар и на по-късен етап. Телефонното обаждане означава да зарежа всичко, да увредя работата по друг клиент, за да се занимая с вас. По-адекватно е да се пише във viber примерно. Консултациите по Вайбър се третират като не спешни и са на нормални цени. Телефонните разговори без предварителна уговорка се заплащат на по-висока цена. За клиенти, които са ми заплатили по-сериозна сума телефонните разговори не са проблем, могат да се извършват денонощно и те са с приоритет пред всички други.

Срещи на живо тип интервю за работа са практика, при която човек започва работа за заплата всеки месец, нон стоп, може и 10 години напред, т.е. от безплатното интервю за работа във офис на работодател може служителят да изкара 1 000 лв. на месец, 12 000 лв. на година, 120 000 лв. за десет години или 240 000 лв. – един апартамент пари – за 20 години. За това срещата на живо тип интервю е безплатно. Среща на живо, от която служител може да изкара само 200 -300-500 лв. не е редно да е безплатна, на човек може да му отиде цял ден за нищо. Тя първо не е необходима, покава липса на доверие между хората, тъй че ако все пак работодател държи да се види на живо със своя фриланс служител, следва предварително да си заплати цялото отнето време на фриланс служителя като мен.

крайни цени 2022 година – ефективен сайт или настройки, обучение за рекламиране в интернет може да се направи и за 200 лв., и 350 лв. и за 8 000 лв. Онлайн магазин също. Парите за рекламата в Гугъл, Фейсбук, Инстаграм и т.н. и управението, настройките й … също нямат ограничение. Ако сайтът е с домейн и хостинг примерно biznesami.com този сайт гълта минимум 100-150 лв. на година всяка година, за десет години ще сте дали минимум 1 000 – 1 500 лв. по тоя сайт. Има варианти много да имате сайт или фейсбук страница без да заплащате всяка година за домейн и хостинг.

Цени за изработка на сайт: ще Ви консултирам какво може да се направи с парите, които Вие имате за сайт.

Цена за работа по класиране на сайт в Гугъл и други търсачки – договаря се за работата по сайта Ви, а не за класирана позиция и резултати. Не може да се ганатира, че със сигурност сайта ви ще стане номер 1, но може да опитвате. Има вариант да ви обуча и как сами да си класирате сайта, сами да работите за класирането на сайта Ви. Някои наричат тази дейност seo сео оптимизация, но това не е правилно. Работата по класирането на сайт обхваща не само сео оптимизацията, а доста други неща вече. Запомнете, това е изключително рисковано занимание, защото може да не се получи кой знае какво, това е състезание, като състезание по бягане, по плуване, конно състезание. Все пак ако сте богати хора, не е лошо да инвестирате за класиран сайт, защото това ще ви спести много пари от реклама.

Вие си определяте цените, вие знаете колко пари имате за реклама, но долу ще Ви дам безплатен съвет и безплатна консултация. Прочетете я внимателно.

Оферта за дълготрайна работа през 2021 – Реклама без да рискувате големи суми

1. Изпращате ми, колкото пари имате днес – по някакъв онлайн или офлайн начин. И до няколко дни, а понякога е възможно и до няколко часа, рекламата Ви ще започне, като след това само ще я доразвиваме и променяме при нужда.

2. Преценяваме ефекта от рекламата – звъняли ли са ви по телефона? Имали ли сте продажби, поръчки от онлайн магазина ви, били ли сте на печалба, спечели ли сте повече пари, отколкото сте дали за реклама?

3. Изпращате отново пари и отново пускаме реклама като сме я променили или сме я оставили същата (зависи колко ефективна е била тя). Вие преценявате колко пари да плащате.

4. Така продължаваме в зависимост колко сте на печалба от рекламата. В някакъв дълъг период от време може да се окаже, че сте били много, много на печалба и сами сте искали да плащате все повече и повече за реклама, сайтове и т.н. В крайна сметка може да сте спечелили хиляди и да сте дали хиляди левове за реклама и сайтове, но за да сте спокойни предлагам да се започнем със съвсем дребни суми. Колкото повече печелите от клиенти или продажби, за толкова повече рекламирате.

На много видове бизнеси не им е необходим кой знае какъв сайт вече, има възможност да имате обява, инсталиран сайт от Гугъл, фейсбук страница и т.н. Сайтът е необходим основно в два случая – 1. когато искате да покажете, че сте престижна фирма, да събудите доверие в хората 2. когато искате сайта ви да се класира в Google и другите търсачки като yahoo, bing След време сайта ви може да ви носи клиенти или продажби без да плащате за реклама, но може и да не ви носи, може въобще да не се класира добре, защото има много сайтове и няма как всички да са на първите три места в безплатните резултати от класирането.

Предлагам поетапно плащане на малки суми за сайт или реклама, за да сте спокойни, че няма да бъдете измамени. Нищо не ви задължава да плащате отново и отново. Можете да се откажете по всяко време.

Виждам, че има ужилени бизнесентусиасти с хиляди левове за сайтове или онлайн магазини – това е причината да ви предлагам подобно плащане на малки суми, за да сте спокойни.

Вие решавате колко да плащате. В момента не отказвам клиенти. Но се стремя да не губя време за безплатни услуги. Може да е съвсем символична сумата за предплащане, но е редно да я има.

Предлагаме (или предлагам ако сам ще работя) индивидуален подход към всеки отделен клиент. Стремим се всеки клиент да ни бъде и приятел. Да бъдем един екип. Да работим заедно. Всеки един клиент е наш шеф. Не ни е лесно с много шефове. Но… какво да се прави.

Рекламата в Интернет може да Ви струва нула лева или милиони долари. Няма как да се каже за всички бизнеси. Платформите на Google и Facebook са на принципа, че всеки сам решава колко да заплаща. Колкото повече плащате, толкова по-силна реклама получавате, но не винаги това значи по-ефективна. Добре обмислената реклама може да има по-голям ефект от необмислената с десет, дори сто пъти по-голяма сума. Именно за това Ви трябва помощ. На всеки, дори на нас, винаги може да се направи още по-добре всяка една реклама. Да не говорим, че има толкова много хора и фирми, които си мислят, че рекламират, а всъщност не рекламират.

Вие сами решавате и колко да заплащате на хората, които Ви помагат с рекламата. Колкото повече им плащате, толкова повече те ще се постараят да помогнат на бизнеса Ви.